+46703760780
hans.akersten@outlook.com

Workshop

Workshops för organisationer som vill uppåt och framåt

Trygghet och tillit sätter full fart på det mesta (inklusive fikarasterna)

Högre produktivitet
En trygg arbetsgrupp levererar vassare resultat snabbare och med högre kvalitet. Dessutom går samarbetet som smort.

Ökad kreativitet
I en harmonisk grupp får idéer vingar. Och vill du vinna i framtidens hårda konkurrens är nytänkande och innovation ett måste.

Starkare engagemang
Människor som trivs och känner glädje på jobbet når i högre grad sina mål och stannar kvar längre på arbetsplatsen.

Investera i dina medarbetare – det lönar sig.

Teknik, system och processer i all ära, men det allra viktigaste ditt företag har är medarbetarna. Det är din absolut största tillgång. Människorna gör skillnaden mellan ett medelmåttigt utfall och en formidabel succé.

Men ett starkt team skapar inte sig självt. Du och dina medarbetare måste aktivt jobba för att alla ska må bra. För att alla ska kunna vara sig själva. Våga säga vad de tycker, ställa ”dumma” frågor, komma med idéer och göra misstag. Alla i teamet ska känna sig värdefulla, få uppskattning och våga visa sig svaga. Ärlighet, acceptans, gemenskap. Det vi kallar psykologisk trygghet.
Worshopen är under en dag. 

Läs mer om psykologisk trygghetBoka workshop
Efter workshop - psykologisk trygghet
Teamutveckling

Ta snabbspåret till bättre resultat med en teamutvecklande workshop

Affärsnyttan med en grupp där alla mår bra är enorm. Det är bevisat många gånger om att psykologisk trygghet i organisationer är helt avgörande för trivsel, utveckling, engagemang och kreativitet. Bland annat. Och vinsterna för ditt företag? Vad sägs om högre produktivitet, mer innovation och ökad lönsamhet? Resultat, helt enkelt. Det som alla företag strävar efter.

Med mina unika workshops tar du och ditt team snabbspåret till en trygg arbetsplats och ett team som levererar stordåd. Rivstarta teamutvecklingen med en kortare workshop på 2 timmar eller gå på djupet under en halvdag.

Genom improvisationen lär ni känna varandra på riktigt – och betydligt snabbare än på jobbets fikaraster. Att göra saker tillsammans gör att ni utmanas och utvecklas tillsammans. Hejdå kontrollbehov och komfortzon. Välkommen tillit och topprestationer!

Boka workshop

Vilken workshop passar er bäst just nu?

Jag ger dig och ditt team möjligheten att uppleva den sköna känslan av att ha vågat, släppa kontrollen, vuxit som människa, fått utvecklas, blivit bättre på att kommunicera, fått nya erfarenheter och nya perspektiv, känna dig mer bekväm talandes framför folk, ha utmanat dig själv och haft väldigt, väldigt roligt!

TEAMUTVECKLING 2 TIMMAR

3900:-

  • 2 Timmar
  • Mix av teori, reflektioner och övningar
  • Inklusive uppstartsmöte
  • 2 Timmar
  • På stan eller på ert företag
Boka Här
HELDAG MED FOKUS PÅ PSYKOLOGISK TRYGGHET

12900:-

  • En heldag
  • Mix av teori, reflektioner och övningar
  • Inklusive uppstartsmöte
  • Inklusive uppföljningsmöte
  • På stan eller på ert företag
Boka Här

Boka vår workshop

Våra workshops lägger grund för psykologisk trygghet, ökar medarbetarnas engagemang och inspirerar innovation & kreativitet

Vad mina kunder tycker …

Therése Brixberger

Väldigt givande för min del. Du har fått mig att tänka i nya banor och framförallt har jag fått nya insikter ang hur jag kan ändra mitt förhållningssätt till andra människor och att jag kan välja hur jag vill se på mig själv. Summa kardemumma är att detta var värdefulla timmar att delta på och tackar dig innerligt för att du ställer upp och delar med dig av din kunskap. Guld värt!

Peter Wotz
VD Elko

Riktigt bra och professionell. Bra budskap som mottogs med stort gensvar från personal och av organisationen. Rekommenderar Hans och hans program.

David Knutsson
Ledare Göteborgs Energi

Utbildningen med Hans Åkersten var mycket bra och lärorik. Jag gick kursen i min tidigare befattning, då jag var chef för en underhållsplanering enhet på Göteborg Energi AB. Jag fick många nya insikter och kunde direkt omsätta mycket av det jag lärde mig i mitt arbetet. Jag kan varmt rekommendera utbildningen. Som utbildare är Hans lyhörd och pedagogisk. En riktigt bra utbildning!!

Tomas Malmborg
Consilium

Engagerad, närvarande och mycket inspirerande. Varje företag skulle ha en sådan här tränare och vägledare

Börje Uppgård
Ahlsell

En mycket bra kurs som har gett mig många bra tips och idéer som jag använder mig av i min vardag idag!!

Jerker Garpengren
Bilvision

Kan starkt rekommendera utbildningen som Hans höll i.

Mikael Lundström
Mi4U

Jag kan VARMT REKOMMENDERA kommande onsdag morgnar. ”Onsdag med Hans” är en trygg-skön-rolig-utvecklande start på dagen som gör att du har ett leende på läpparna & Feel Good känsla i kroppen. Välkommen!

Mikael Sörholm
SG Armaturen AB

Jag är alltid lite skeptisk till sådana här utbildningar men den här gången så bestämde jag mig för att ta med mig det som jag kände att jag kunde applicera i min vardag och som jag kunde utnyttja till min fördel. Kände genast när vi började att vi hade en lättsam dialog och att vi lyssnade på varandra. För mig var det en mycket bra utbildning.

Anna-Maria Lundgren
Vestas

Tack Hans för ditt engagemang. Hjärnan fick en rivstart. Improvisation behöver jag öva på. Intressant hur känslan ändrades i Nej/Ja-övningen. Värt att tänka på i olika sammanhang. Wow, vilken upplevelse! Varmt tack för morgonens impro session Hans Åkersten! Det var ett mycket bra upplägg!

Aryel Walett
Tanums kommun

Impro med Hans Åkersten försätter oss i situationer och utmaningar som stärker oss i att slappna av, stå i oss själva och vara närvarande i stunden. No matter what. Proffsigt. Effektfullt. Nyttigt. Garanterad energikick!

Pernilla Tillander
Likeaboss Academy

Jag tog med mig dig och din vilja som en fantastisk person för en öppnare mer bejakande värld. Här finns så mycket att jobba med på alla plan

Maria Larsson
Mänskliga rättigheter

Wow, vilken upplevelse! Varmt tack för morgonens improsession Hans Åkersten! Det var ett mycket bra upplägg!

Eva Aggeklint

Tyckte om att få bilden av att man behöver utmana sig själv att gå utanför komfortzonen, ut ur det stängda rummet, och själv välja att själv befinna sig i en tillåtande och nyfiken zon, där det egentligen inte går att säga fel. Kanske leder detta förhållningssätt till att man kan visa sig sårbar och mer personlig och därför känns som en go och bra och stabil framtida medarbetare.

Rikard Ranieli
Ledare SELGA

Grymt bra utbildning, bra för alla!!

Benny Helgesson
Refima

Hans är ett energiknippe utöver det vanliga. Han har en entusiastisk karisma, som smittar av sig på omgivningen och ger ett driv till att själv prestera. Ring Hans. Ni kommer därefter att ställa er frågan; varför har jag inte gjort detta tidigare

Jacob Gustafson
Engineer

Hans have helped me a lot in my personal development. I handle all the different situations at work and in life a little bit better thanks to Hans. By focusing on the person as whole he can help people become better overall, in all different situations.

%d bloggare gillar detta: