+46703760780
hans.akersten@outlook.com

Workshop

Skapa en positiv gruppdynamik med psykologisk trygghet

Vi vill alla känna oss sedda, kompetenta, inkluderade och ha en känsla av sammanhang. När vi känner dessa grundläggande behov vågar vi också ta sociala risker.

Det leder till att vi vågar öppna upp, lyssna på andras perspektiv, visa oss sårbara, testa halvfärdiga idéer och vågar misslyckas. I organisationen skapar det en trygghet, förbättrat samarbete, inkludering, ökat lärande och innovation. Allt detta sammanlagt skapar ett resultat som syns på sista raden.

Därför har jag skapat en workshop där vi lägger grunden för psykologisk trygghet och som tar dig och ditt team ut ur inkörda hjulspår.

Detta är en workshop som bjuder in till kreativitet och nytänkande. Som öppnar upp för samarbete och som berör något djupt meningsfullt.Det är en intensiv workshop där vi lär ut en kombination av teori, praktiska övningar och reflektion och alla deltagare är aktivt involverade under hela workshopen.

Vilka resultat kan du och ditt team förvänta sig?

✔Fördjupade relationer, tillit och acceptans
✔Betydligt bättre samarbete i teamet
✔Större självförtroende för att tala och agera inför andra
✔Ökad mental flexilitet
✔ Bli bättre på att ta risker och övervinna rädsla för misslyckande
✔ Vara öppna för andras idéer, stödja och bygga vidare på dem
✔ Lösa problem på nya och spännande sätt
✔ Ökad kreativitet och produktivitet
✔ Praktiska verktyg att använda på arbetsplatsen
✔ Mycket skratt och fina nya minnen!

Efter workshop - psykologisk trygghet
Workshop psykologisk trygghet

Glöm pärmar med arbetsblad & instruktionstexter

Det är dags att sluta med det överfulla, det tråkiga och med allt babblet. Grupputveckling med improvisation är långt ifrån det standardiserade och det tråkiga.

På workshopen tänjer vi på alla tänkbara gränser och skapar magi som de flesta bara drömmer om att få göra. Brutalt äkta, utvecklande och väldigt roligt.

Workshopen som jag erbjuder är för team och arbetsgrupper som är beredda att kliva utanför sin komfortzon. Det är då vi utvecklas. Det är de outforskade vägarna som leder till framtiden, inte de upptrampade.

Övningarna är utvecklade för att stärka mod, närvaro och nyfikenhet och skapa förtroende för individen och mellan människor. Genom övningar där vi skrattar tillsammans bryter vi ner våra hinder och kommer snabbt till den punkt där du kan känna dina egna reaktioner och handlingsmönster.

Erfarenheter från tidigare workshops visar att deltagarna känner sig stärkta för att ha uppnått något de aldrig trodde var möjligt. Samtidigt som de blir glada och förvånade över sina arbetskamraters fantasi, kreativitet och mod.

Ni kommer att skapa unika interaktioner och långvariga minnen som stärker er relation och skapar ömsesidig respekt. Vi får sällan chansen att låta oss misslyckas, vara sårbara och öppet erkänna att vi inte vet vad vi ska göra eller säga i en situation.

Improvisation ger oss inte bara den chansen, det kräver att vi går in i det okända, och teamet kommer snabbt att inse att saker är mycket roligare och givande med ömsesidigt stöd från varandra.

Efter workshopen

För att skapa en psykologisk trygg arbetsplats så kan det ibland behövas en fundamental förändring, något av ett paradigmskifte som kan vara och omöjlig att förutspå och förutsäga.

Det kan ta tid och det innehåller många olika delar. Allt detta kan kännas ogripbart och det kan vara svårt att veta var man ska börja.

I horisonten finns det enorma fördelar och att det behövs är nog de flesta eniga om, men för att komma dit så krävs det modiga initiativ. Det handlar om att ta ett första steg och gå från ord till handling.

Efter workshopen finns en ny nivå av medvetenhet i gruppen kring vad som behövs för att ta ytterligare steg mot psykologisk trygghet.

Jag designar gärna en skräddarsydd workshop för er där ni arbetar med de saknade stegen eller delmomenten.

Efter workshop - psykologisk trygghet

Skapa grunden idag

Vill du och ditt team ta er ut från inkörda hjulspår? Och i stället göra något som ni inte har gjort förut? Är du redo att tänka tvärtom, att ändra ditt beteende för att utveckla både dig själv och ditt team? Vill ni faktiskt få till en förändring? 

Då kan det bästa tillvägagångssättet vara att göra något som ni inte har gjort förut. På workshopen tänjer vi på alla tänkbara gränser och skapar magi som de flesta bara drömmer om att få göra. Brutalt äkta, utvecklande och väldigt roligt.

De positiva effekter som improvisations träning har på team är omätbara – vilket gör det till det mest effektiva sättet att skapa ett psykologiskt tryggt team.

Boka vår workshop

Våra workshops lägger grund för psykologisk trygghet, ökar medarbetarnas engagemang och inspirerar innovation & kreativitet

Vad mina kunder tycker …

Therése Brixberger

Väldigt givande för min del. Du har fått mig att tänka i nya banor och framförallt har jag fått nya insikter ang hur jag kan ändra mitt förhållningssätt till andra människor och att jag kan välja hur jag vill se på mig själv. Summa kardemumma är att detta var värdefulla timmar att delta på och tackar dig innerligt för att du ställer upp och delar med dig av din kunskap. Guld värt!

Peter Wotz
VD Elko

Riktigt bra och professionell. Bra budskap som mottogs med stort gensvar från personal och av organisationen. Rekommenderar Hans och hans program.

David Knutsson
Ledare Göteborgs Energi

Utbildningen med Hans Åkersten var mycket bra och lärorik. Jag gick kursen i min tidigare befattning, då jag var chef för en underhållsplanering enhet på Göteborg Energi AB. Jag fick många nya insikter och kunde direkt omsätta mycket av det jag lärde mig i mitt arbetet. Jag kan varmt rekommendera utbildningen. Som utbildare är Hans lyhörd och pedagogisk. En riktigt bra utbildning!!

Tomas Malmborg
Consilium

Engagerad, närvarande och mycket inspirerande. Varje företag skulle ha en sådan här tränare och vägledare

Börje Uppgård
Ahlsell

En mycket bra kurs som har gett mig många bra tips och idéer som jag använder mig av i min vardag idag!!

Jerker Garpengren
Bilvision

Kan starkt rekommendera utbildningen som Hans höll i.

Mikael Lundström
Mi4U

Jag kan VARMT REKOMMENDERA kommande onsdag morgnar. ”Onsdag med Hans” är en trygg-skön-rolig-utvecklande start på dagen som gör att du har ett leende på läpparna & Feel Good känsla i kroppen. Välkommen!

Mikael Sörholm
SG Armaturen AB

Jag är alltid lite skeptisk till sådana här utbildningar men den här gången så bestämde jag mig för att ta med mig det som jag kände att jag kunde applicera i min vardag och som jag kunde utnyttja till min fördel. Kände genast när vi började att vi hade en lättsam dialog och att vi lyssnade på varandra. För mig var det en mycket bra utbildning.

Anna-Maria Lundgren
Vestas

Tack Hans för ditt engagemang. Hjärnan fick en rivstart. Improvisation behöver jag öva på. Intressant hur känslan ändrades i Nej/Ja-övningen. Värt att tänka på i olika sammanhang. Wow, vilken upplevelse! Varmt tack för morgonens impro session Hans Åkersten! Det var ett mycket bra upplägg!

Aryel Walett
Tanums kommun

Impro med Hans Åkersten försätter oss i situationer och utmaningar som stärker oss i att slappna av, stå i oss själva och vara närvarande i stunden. No matter what. Proffsigt. Effektfullt. Nyttigt. Garanterad energikick!

Pernilla Tillander
Likeaboss Academy

Jag tog med mig dig och din vilja som en fantastisk person för en öppnare mer bejakande värld. Här finns så mycket att jobba med på alla plan

Maria Larsson
Mänskliga rättigheter

Wow, vilken upplevelse! Varmt tack för morgonens improsession Hans Åkersten! Det var ett mycket bra upplägg!

Eva Aggeklint

Tyckte om att få bilden av att man behöver utmana sig själv att gå utanför komfortzonen, ut ur det stängda rummet, och själv välja att själv befinna sig i en tillåtande och nyfiken zon, där det egentligen inte går att säga fel. Kanske leder detta förhållningssätt till att man kan visa sig sårbar och mer personlig och därför känns som en go och bra och stabil framtida medarbetare.

Rikard Ranieli
Ledare SELGA

Grymt bra utbildning, bra för alla!!

Benny Helgesson
Refima

Hans är ett energiknippe utöver det vanliga. Han har en entusiastisk karisma, som smittar av sig på omgivningen och ger ett driv till att själv prestera. Ring Hans. Ni kommer därefter att ställa er frågan; varför har jag inte gjort detta tidigare

Jacob Gustafson
Engineer

Hans have helped me a lot in my personal development. I handle all the different situations at work and in life a little bit better thanks to Hans. By focusing on the person as whole he can help people become better overall, in all different situations.

%d bloggare gillar detta: