+46703760780
hans.akersten@outlook.com

Utbildare med lång erfarenhet och stort engagemang!

Jag utvecklar individer, team & grupper

Jag heter Hans Åkersten och är en erfaren coach och utbildare med ACT och Improvisation som specialitet. En oslagbar kombinatition enligt mig och tusentals utövare över hela världen.

Coacha med ACT

Lång och bred erfarenhet av ACT & Coaching

Jag har ett flertalet utbildningar inom ACT. Förutom ACT har jag en 5 årig utbildning inom Psykosyntes och en professionell coachutbildning genom ICF.

Jag har också utbildat mig inom Improvisation i flera steg. Bl.a. i Improvisation för terapeuter (hur man kan använda improvisationen för oro, rädslor, social fobi m.m). Jag coachar dagligen individer och grupper sedan många år tillbaks.

LÄS MER

En hängiven grupputvecklare med passion för improvisation 

För några år sedan upptäckte jag vilka fantastiska resultat och djupa relationer man kan få i en arbetsgrupp genom att använda improvisation. Sedan dess är jag fast.

I mina workshops utvecklar jag individer och grupper med impron som verktyg. Till det adderar jag det senaste inom personlig utveckling, fullkomlig närvaro och 100% engagemang. Allt för att ge just ditt team en unik upplevelse som tar er ur inkörda hjulspår och skapar varaktig förändring.

Improvisation kan kännas skrämmande för vissa. Men det är inte så farligt som det låter. Och mina workshops visar gång på gång att impro är en form av teambuilding som alla organisationer har nytta av. Från ingenjörer på teknikbolag till kommunanställda ekonomer. För vi är alla människor med tankar, känslor och rädslor. Improvisationen river murarna mellan oss. Den förlöser. Skapar band. Bygger upp. Och ut på andra sidan kommer någonting nytt. Någonting bättre.

Med mig som lyhörd vägledare och sina engagerade kollegor runt sig i en energisk och trygg miljö får varje individ utrymme att bli sitt bästa jag. Den blyga blommar ut. Den dominanta börjar lyssna. Den tystlåtna öppnar upp. Den skeptiska ser möjligheter. Tillsammans bildar de en trygg enhet där idéerna sprutar och ser och hör varandra. Helt enkelt ett team som är mer än summan av sina delar. Betydligt mer.
Är du redo att se resultatet av psykologisk trygghet i ditt team? Hör av dig!

LÄS MER
%d bloggare gillar detta: