+46703760780
hans.akersten@outlook.com

Maximera din coaching med ACT

coacha på en ny nivå

ACT tar vid där inget annat fungerar

ACT bygger på en revolutionerande innovation inom psykologin, en effektiv modell för förändring och som sprids som en löpeld genom världen.

Coacha med ACT

Evidensbaserad

En metod som utmanar grundreglerna för de flesta terapi- och coaching metoder.

Det finns stora möjligheter att ditt möte med ACT kan komma att bli lika revolutionerande för dig som det varit för mig och många av de klienter som har fått hjälp genom åren.

Fler och fler coacher använder ACT för att ta sin utveckling till nästa nivå, kunskap som hjälper deras klienter att bli mer psykologiskt flexibla, medvetna och fokuserade, även under de mest utmanande omständigheterna. 

Varför ska du som coach lära dig ACT?

1

ACT är mångsidigt

Vem har inte nytta av att kunna vara mer närvarande, mer accepterande, mindre intrasslad i sitt tänkande, bättre kunna tolerera smärtsamma delar av sin upplevelse, tänka på saker på ett mer flexibelt sätt, leva på ett sätt som återspeglar deras värderingar, och gå mot att bygga ett meningsfullt liv?

2

Evidensbaserad

Till skillnad från de flesta andra metoder är ACT stadigt förankrad i forskningen. Mer än 200 vetenskapliga studier har genomförts på ACT och den blir därför snabbt alltmer populär bland coacher runt om i världen.

3

ACT fungerar när allt annat misslyckas

Det är en metod som blir alltmer populär bland coacher runt om i världen mycket tack vare att den skapar varaktiga förändringar hos alla som kommer i kontakt och tar till sig ACT.

Jag som lär ut ACT heter Hans Åkersten

En hängiven utbildare med passion för ACT & improvisation

Lång och bred erfarenhet

Jag har ett flertalet utbildningar inom ACT. Förutom ACT har jag en 5 årig utbildning inom Psykosyntes och en professionell coachutbildning genom ICF. Jag har också utbildat mig inom Improvisation i flera steg. Bl.a. i Improvisation för terapeuter (hur man kan använda improvisationen för oro, rädslor, social fobi m.m). Jag coachar dagligen individer och grupper sedan många år tillbaks.

Lär dig grunderna i ACT

Syftet med denna ACT utbildning är att ge dig både en grund och en djupare förståelse och praktiska färdigheter av psykologisk flexibilitet.

ACT står för Acceptance and Commitment Training – en evidensbaserad intervention som syftar till att utveckla färdigheten av psykologisk flexibilitet som ett sätt att förbättra både prestation och långsiktig hälsa.

%d bloggare gillar detta: